dit doet Zondag

Hypotheken

Verzekeringen

RegioBank

Je kunt bij ons terecht voor:

  • Hypotheken
  • Verzekeringen

Ons advies is onafhankelijk. Bij het afsluiten van een hypotheek bijvoorbeeld, ontvangen wij geen geld of bonussen van banken of verzekeraars. Wij vergelijken tientallen partijen objectief. En daarmee bespaar jij geld. En dat is natuurlijk in jouw voordeel!

We geven niet alleen advies over verzekeringen of hypotheken. Wij zijn namelijk ook Zelfstandig Adviseur van RegioBank. 

Dat betekent dat je ook voor al je bankzaken bij ons terecht kunt.

  • Betaalrekening met wereldpas en optioneel een creditcard
  • Spaarrekeningen
  • Kinderspaarrekeningen

Wie kent de oude vertrouwde Zilvervlootrekening nog? Een spaarrekening voor je kind met maar liefst 10% bonusrente. Waardoor jij sneller een kapitaal voor je kind bij elkaar spaart.

Alles onder één dak

Hoe zou het voor je zijn als je maar één aanspreekpunt zou hebben waar je met al je financiële vragen terecht kunt?

Iemand die dingen voor je uitzoekt en regelt? Die je gewoon even kunt bellen of mailen als je een vraag hebt. Of waar je even binnen kunt lopen als je ergens hulp bij nodig hebt. Met het invullen van een schadeformulier bijvoorbeeld.

Maar waar je ook met vragen terecht kunt als “is het slim om extra af te lossen op mijn hypotheek?”, of “welke spaarrekening is het beste voor mijn kind?”.

Kies uit meer dan 30 banken en geldverstrekkers!

 

“Welke hypotheek is nou de beste voor mij? Mijn buurman zegt die van ING, maar ik hoorde laatst iemand over SNS. En ik zie op tv dat ASR ook wel een leuke rente heeft…..”

Het hypotheekaanbod is gigantisch, dat heb je misschien wel gemerkt. Maar waar moet je nu op letten? En is een lage rente ook écht wel een lage rente? Of zitten er addertjes onder het gras? En hoe zit dat nu precies met de hypotheekrenteaftrek? 

Elk hypotheekproduct heeft zijn eigen kleine lettertjes. En geloof me, daar zit écht veel verschil in. Ook heb je te maken met vele fiscale regels. Voor een leek is het bijna niet te doen om dit goed uit te zoeken.

En daar helpen wij graag mee! Samen met jou bekijken en vergelijken we tientallen banken en houden rekening met jouw (woon)wensen. Want een hypotheek afsluiten is echt niet alleen maar een zak geld lenen.

 

Download gratis de checklist “Het geheim van goed hypotheekadvies”

Heb je twijfels over jouw hypotheek? Betaal ik niet teveel? Is mijn hypotheek eigenlijk nog wel goed? Kan die rente niet wat lager? Of: kan ik mijn hypotheek aan het einde van de looptijd wel aflossen? 

Maar waar moet je nou op letten als je een hypotheekadvies nodig hebt? Speciaal voor jou hebben we de  hypotheekchecklist opgesteld, zodat je in één oogopslag ziet wat belangrijk is bij de keuze voor een hypotheekadviseur. 

Hoe pakken we het aan?

1. Gratis adviesgesprek

We vinden het belangrijk om kennis met je te maken. Want wij vinden dat vertrouwen de basis moet zijn. We geven je inzicht in de mogelijkheden, we vertellen je wat  een advies kost en wat de vervolgstappen kunnen zijn. Is er een klik? Super! Dan kun je ons opdracht geven om verder te gaan.

2. Inventarisatie

Eerst brengen we je persoonlijke situatie, financiële situatie en wensen in kaart. En we bekijken niet alleen wat je al geregeld hebt op financieel gebied, we bekijken ook wat er eventueel nog niet goed geregeld is.

3. Analyse

Op basis van onze inventarisatie en jouw wensen maken we een analyse. We gaan bekijken welke mogelijkheden er zijn in jouw situatie en vergelijken vele partijen o.b.v. tarief en voorwaarden.

4. Advies

Op basis van onze inventarisatie en analyse maken we een advies. Het advies wordt persoonlijk met je doorgenomen, want wij zijn pas tevreden als jij echt snapt waarvoor je tekent. En als jij ondertussen vol zit met vragen, dan beantwoorden we die met plezier. We willen niet dat jij met vragen blijft zitten, daar is financieel advies veel te belangrijk voor. Geen vraag is te gek, dus schroom niet. Je hebt ons natuurlijk niet voor niets ingeschakeld.

5. Aanvragen

Als jij akkoord bent met het advies, gaan we de gekozen producten aanvragen. Alle contacten tussen banken en verzekeraars lopen via ons. Wij zijn de spin in het web. We houden alles in de gaten, ook de termijnen in de koopakte bijvoorbeeld. Daar hoef jij je dus niet mee bezig te houden. Jij hebt maar één contactpersoon en dat zijn wij! Ook ontvang je tussentijds updates over hoe het ermee staat.

Onze dienstverlening is niet voor iedereen geschikt

 

Als jij je herkent in onderstaande punten, dan zijn we misschien geen goede match:

X Ik zoek zelf alles uit via internet, ik denk dat ik daar voldoende verstand van heb.

X Als ik schade heb, dan heb ik geen hulp of advies nodig. Ik regel het zelf met mijn verzekeraar of met de tegenpartij die de schade veroorzaakt heeft.

X Ik heb mijn verzekeringen en/of hypotheek bij verschillende partijen afgesloten. Eén aanspreekpunt voor al mijn zaken vind ik niet nodig.

X Als ik schade heb, dan weet ik hoe ik kan checken of de verzekeraar wel daadwerkelijk uitkeert waar ik recht op heb.

X Ik controleer zelf mijn hypotheek en/of verzekeringen regelmatig en ik weet ook waar ik op moet letten. Ook hou ik zelf in de gaten of ik niet dubbel of te laag verzekerd ben.

X Ik wil het goedkoopste. Voorwaarden, service en persoonlijk contact vind ik niet belangrijk.

Voor wie is onze dienstverlening dan wel geschikt?

Voor iedereen die verzekeringen en hypotheken niet als hobby heeft. En voor iedereen die het fijn vindt om één aanspreekpunt wil hebben.

Of het nu om het afsluiten van je hypotheek gaat, om een vraag over je autoverzekering of als je advies wilt over een spaarrekening voor je kind.

Want wij vinden het belangrijk dat jij je niet druk hoeft te maken over zaken waar je je niet mee bezig wilt houden. Ontzorgen noemen we dat.

Van het helpen invullen van een schadeformulier, tot het compleet uit handen nemen van alles wat komt kijken bij het aanvragen van een hypotheek.

 

Klinkt dat goed?

Een kleine greep uit ons enorme assortiment banken:

© Zondag Advies 2018  |  algemene voorwaarden  |  privacy-verklaring  |  contact  |  KvK: 11070410  |  ontwerp door Jan & Sien