dit is Zondag

Eigenaar & Erkend Financieel Adviseur

Op zondag slaap ik graag uit en ontbijten we altijd met croissantjes en jus d’orange. Ik kan erg genieten van een gezellige middag of avond met vrienden met een wijntje, toastjes en Franse kaasjes. Heerlijk!

Erkend Financieel Adviseur (hypotheekadviseur)

Op zondag ga ik eerst even de sportschool in. Daarna lekker brunchen. Tuinieren en koken doe ik ook graag. En ik hou van adrenaline! Bungeejumpen of met witte haaien duiken is zeker aan mij besteed.

Adviseur Verzekeringen & RegioBank

Ik lig op zondag het liefst op de bank series te kijken. Verder praat ik graag met vrienden bij op een gezellig terrasje. Uiteraard onder het genot van een lekker drankje. 

Adviseur Verzekeringen & RegioBank

Ik ga het liefst op zondag brunchen met vriendinnen, hou van uitslapen en lees graag een goed boek bij de open haard.

Wij zijn adviseurs zonder stropdas

 

ZondagAdvies bestaat al meer dan 30 jaar. We gaan dus al best een tijdje mee. En wij zijn het enige advieskantoor in Tiel die hypotheken kan adviseren van alle grote banken zoals Rabobank, ABN Amro, ING of RegioBank. Maar naast die grote banken heb je bij ons ook nog keus uit tientallen andere banken. Ook hebben we meer dan 40 verzekeraars in de boeken waar wij verzekeringen voor jou kunnen afsluiten.

We hebben al duizenden mensen geholpen met hun hypotheek of verzekeringspakket. Allemaal mensen die hypotheken en verzekeringen niet als hobby hebben.

Dat we al zoveel mensen hebben geholpen is natuurlijk niet voor niets. Wij doen het namelijk anders dan anderen. Bij ons vind je geen adviseurs strak in pak met een stropdas, die alleen maar jouw handtekening willen scoren.

Wat je wel bij ons vindt? Adviseurs die je bij je voornaam kennen, die op de hoogte zijn van jouw persoonlijke situatie en waar je gewoon met een lekker bakje koffie met al je financiële vragen terecht kunt.

Het team van ZondagAdvies bestaat uit enthousiaste mensen, die allemaal graag klaar staan om jou zo goed mogelijk te helpen. Want wij zijn experts op het gebied van hypotheken, verzekeringen en bankzaken.

Onze hypotheekadviseurs zijn allemaal Erkend Financieel Adviseur. Wat betekent dat wij elk jaar een veel moeilijkere cursus volgen dan vereist is. Om jou het allerbeste te kunnen geven.

Wij geloven dat je alleen goed advies kunt krijgen als er echt wederzijds vertrouwen is. Dat is ook de reden dat veel van onze klanten al tientallen jaren klant bij ons zijn. Want bij ons op kantoor zeggen we: Doe maar gewoon, dan doe je al gek genoeg. Geen poeha, geen marmeren vloeren en geen stropdassen.

Als dit goed voor je klinkt, dan is de kans groot dat je bij ons helemaal op je plek bent.

 

Je kunt vaak binnen een week al bij ons terecht voor een adviesgesprek!

Waar kunnen wij je mee helpen?


Onze adviseurs helpen je graag met het kiezen van de juiste verzekeringen of hypotheek. Je bent altijd welkom voor een vraag of een goed advies.

© Zondag Advies 2018  |  algemene voorwaarden  |  privacy-verklaring  |  contact  |  KvK: 11070410  |  ontwerp door Jan & Sien