Klantverhalen

Wij kunnen natuurlijk wel vertellen hoe goed we zijn, maar dat later we liever over aan onze klanten….?

“Ik was eerst sceptisch, omdat ik al met een adviseur van de bank en met een andere hypotheekadviseur gesproken had die gunstiger in prijs leken. Echter na de eerste paar minuten in het gesprek met de adviseur werd mij wel duidelijk dat ze veel meer kennis van zaken had dan de twee adviseurs bij elkaar. Een goed advies levert zich zeer zeker op. Ze is prettig in het gesprek en zeer kundig en beperkt zich niet alleen tot de hypotheek maar kijkt ook naar de situatie en behoefte. Alle aspecten worden benoemt en duidelijk uitgelegd. Goed bereikbaar en een handig digitaal dossier waar je alles kunt terugvinden en laatste stand van zaken kunt zien. Ik zou haar aan een ieder aanbevelen!”
Ron

“We waren een ‘complex maatwerk’-geval en we konden aan alles merken dat de adviseur hard voor ons aan het strijden was om een nieuwe hypotheek (en daarmee ons nieuwe huis) mogelijk te maken. En het is gelukt! Onder gunstige voorwaarden en met lage maandlasten. Super tevreden!”
Joyce

 

 

Meer reviews bekijken? Klik hier

Download je gratis Hypotheekchecklist!

Wil jij weten waar je op moeten als je een hypotheekadviseur zoekt? Speciaal voor jou hebben we de  hypotheekchecklist opgesteld, zodat je in één oogopslag ziet wat voor jou belangrijk is bij een hypotheekadvies.

 

 

Over Claudia Zondag

Claudia is geboren en getogen in Tiel. Als kind werkte ze al mee in het bedrijf, wat toen nog van haar ouders was. In 2008 heeft ze het kantoor van haar ouders overgenomen. Claudia is een energieke persoon en recht door zee. 

Claudia: “Het is mijn missie om mensen te helpen met zaken die zij lastig vinden. Een goed gekozen verzekeringspakket samenstellen of het uitpuzzelen van een slimme hypotheekconstructie, ik vind het geweldig om te doen! 

 

Vrijblijvend advies nodig?

 

© Zondag Advies 2018  |  algemene voorwaarden  |  privacy-verklaring  |  contact  |  KvK: 11070410  |  ontwerp door Jan & Sien